Gratis verzending vanaf 100 euro (Waddeneilanden uitgezonderd) Meer dan 25 jaar ervaring in de buitendienst Breed assortiment van producten Persoonlijk contact en kennis van de producten Goede service en denken in oplossingen

Over HOFI Totaal

Leverancier voor de Horeca, Onderwijs, Facilitair en Industrie

Hofi Totaal is een onderdeel van DFH Horeca en is sinds het ontstaan in 2015 een leverancier voor de Horeca/Catering, Onderwijs, Facilitair en Industrie. Wij onderscheiden ons in de markt door persoonlijk contact, kennis van de producten, een goede service en denken in oplossingen.

Wij gaan geen uitdagingen uit de weg en door de meer dan 25 jaar ervaring in de buitendienst hebben wij dan ook een breed assortiment van producten kunnen opbouwen. Wij zijn een echt familiebedrijf die alles in eigen beheer heeft en daardoor snel kan schakelen wanneer hier de vraag naar is.

Over HOFI Totaal | HOFI Totaal | over hofi totaal

Onze kracht is om de relaties die wij inmiddels hebben te ontzorgen en daardoor kunnen wij binnen een bedrijf een zo breed mogelijk assortiment leveren. Hierbij geven wij dan ook aan dat de webshop van Hofitotaal een greep is uit ons assortiment. Mocht u vragen over andere producten hebben, schroom niet en neem contact op. Wij gaan graag de uitdaging met u aan.