Gratis verzending vanaf 100 euro (Waddeneilanden uitgezonderd) Meer dan 25 jaar ervaring in de buitendienst Breed assortiment van producten Persoonlijk contact en kennis van de producten Goede service en denken in oplossingen

Retourneren en leveren

Retourneren

HOFI Totaal neemt alleen goederen terug als deze ongeopend, in de originele verpakking zitten (compleet en onbeschadigd). Bij het retourneren van producten wordt 20% van het aankoopbedrag in rekening gebracht, ook worden eventueel gemaakte of te maken (verzend)kosten niet vergoed. Alle outlet- & maatwerk artikelen (Artikelnummer begint bijv. met PG of showroom) komen niet in aanmerking voor retournering. Wij verzoeken u dan ook goed op te letten wat u besteld, de maat hiervan, het gewicht, de afmetingen etc. Mocht er iets onduidelijk zijn of twijfelt u ergens over, neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Installatie

Professionele (gas)- apparatuur dient te worden aangesloten door daarvoor gecertificeerde installatiebedrijven, anders vervalt het recht op volledige garantie. 

Particulieren

Wij leveren aan de zakelijke markt. Particulieren kunnen bij ons bestellen, maar hier gelden zakelijke regels. Onder andere worden de  verzendkosten niet vergoed bij retourneren.